Více o Nice Flowers

Pod značkou Nice Flowers se skrývá umělecká a floristická tvorba floristky Petry Veselé (Pavlíčkové). Hlavním oborem činnosti je zejména svatební floristika. Najdete zde vše, od kytic pro nevěstu, přes výzdoby slavnostních tabulí, dekorování aut, výzdobu kostelů, až po přízdoby dortů nebo svatebních hostů. Nabízím ale i služby v oblasti dárkových kytic, dekorací interiérů či tematickou floristiku (Vánoce, Valentýn, Dušičky apod.).

Něco málo o mé kvalifikaci:

Petra Veselá - floristkaBc. et Ing. Petra Veselá (Pavlíčková)

Vzdělání:

1997-2001

Soukromá střední zahradnická škola managementu a obchodu, Hradec Králové – Rusek
Obor: Zahradnictví, Floristika

2001-2007

Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Lednice
Obor: Zahradnické inženýrství – Zahradnictví; inženýrské studium

2007-2010

Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání, Brno
Obor: Specializace v pedagogice - Učitelství odborných předmětů; bakalářské studium

Kurzy, semináře, účast na soutěžích:

Po dobu studií úspěšně absolvovala několik floristických a květinářských kurzů a seminářů (např. Svatební seminář s instruktorkou Wally Klett), účastnila řady floristických soutěží v ČR i v zahraničí s dobrým umístěním (Děčínská kotva, Brněnská růže, Victoria regia, Flora Olomouc, Flora cup Bratislava, Mistrovství ve floristice Poznaň (Polsko).

Za všechny zmiňme nejlepší umístění:

Victoria regia 3. místo v celkovém skóre v profi kategorii + 1. místo za kytici

Děčínská kotva 3. místo v celkovém skóre v juniorské kategorii + 1. místo za svatební kytici a také 3. místo za květinovou výzdobu osoby

Odborná praxe:

Během studií, ale i po nich, působila brigádně v mnoha květinářských i floristických obchodech, kde získávala praxi v oblasti zahradnictví, ale zejména floristiky. (za všechny: Květinářství Věra Weinlichová, Moravská Třebová; Plantica s. r. o., Humpolec a Pelhřimov

Další profesní činnost:

Další oblastí, kde zúročila svůj talent, byla pomoc při organizaci i realizaci floristických akcí organizovaných školami (např. květinové show v Lednici a Břeclavi).

Během svého profesního života publikovala i několik odborných článků pro časopis Floristika.